Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan dela tårar


Varför gråter du?

När någon sjunger om kärlek på radion.


Varför gråter du?

När dina barn är lyckliga,
och har lyckats bra i livet.


Varför gråter du?

När vi båda är över femtio,
och har lyckats undvika cancer.


Varför gråter du?

När du har en man som tar hand om dig.


Varför gråter du?

Och sväljer dina tårar,
som du kan dela med mig.

När vi kan gråta tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-01-12 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP