Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompakt Lugn

 

Pappa säger välj nu ut 3-5 st riktigt fina klänningar så beställer vi dom

Du behöver något fint och det är dags att du går ut nu!

Vi tittar igenom och han säger ta alla dem du vill ha

Jag tittar letar tittar inget är något jag vill ha

Oxfilen är mör, brie osten perfekt mjuk, avokadon ripe, vattnet krispigt kallt

Jag smakar och det passar inte, inte idag, inte igår, inte någon dag 

Kom upp till Storlien med mig å åk skoter å skidor Eller Åre! Välj du! 

Jag vet inte varför just nu...jag orkar inte, så jag tackar nej

Get your but over here hun and kiss the Florida sun!

Ill  make Rooty Tooty Freshn Fruity everyday! 

Jag kan inte vara i solen eller prata om F..Dump Trump så jag tackar nej

Ikväll är det gala, du får en av de bästa platserna, Hallaballo partyyy! 

Jag kan inte sitta så länge, jag har inte lust, så jag tackar nej

 

(Jag vill bara mysa i mina raggsockor framför den varma brasan. 

Nydushad med nyrakade ben med mina läsglasögon på näsan och

mina ständiga tankar, en otroligt spännande bok och dig.

Dig och dina  händer hållandes på mina fötter som ligger där på dina lår. 

Dessa händer som sedan lite för mycket, varsamt och lockande

Sakta smeker upp längs insidan av mina lår. 

Du tittandes på mig i ett uppsprucket lugnt pillemariskt leende,

ett leende från oss båda i ömsesidig kärlek, 

där vi sedan försvinner in i den totala värmen) 

 

 

....,jag vänder strax.

Lugnet före stormen & möjligtvis ångesten. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP