Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon


Jag har alltid sett världen
med andra ögon än andra människor.

För det mesta,
ser jag de minsta nyanser.

Jag kan se en bils strålkastare
vända i kurvan i dimman och se det vackra
när den glider i väg mot okända mål.

Och fantastiskt fantisera om färden och målet.

Och skriva en dikt om strålkastarna i dimman.

Jag ser på en hundradels sekund,
när någon vänder bort blicken.

Och jag ser direkt,
vilka som har förutfattade meningar om mig.

Få vågar ju tyvärr titta mig rakt in i mina ögon.

Skulle de våga.

Så finns det oerhört vackra bottnar.

I mina ögon.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-01-12 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP