Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AlltSomJagRörtVid

Jag saknar ord så vad ska jag säga?
Inget.
(Det finns inget att säga)

Sommaren gör sitt.
Och jag kan bara sitta här,
titta på allt som betytt något.
(Allt som jag rört vid,
men som bara gått isär)

Jag sprang,
jag springer nu.
Jag springer alltid.
( Varför, springer du din idiot, varför )
Jo min vän,
eftersom att jag är så trött på att stanna.
(Så jävla trött på att stå still)

Jag saknar ord så vad ska jag säga,
kan inte ens få fram meningarna jag vill.
(Jag saknar en massa saker)
Jag saknar en massa ord som förut fanns i mitt huvud,
men dem är så borta nu.
Dem har försökt kämpa sig ut så länge ,
dem fanns där hela tiden,
men dem kom aldrig fram.
(Och nu finns dem inte kvar)

Jag sprang mot den dörr,
jag springer alltid mot den dörr som jag tror ska ge livet ett svar.
(Jag springer alltid mot den dörr
som jag tror är öppen)

Ps. Jag sprang rakt in i dörren,
eftersom jag trodde att allt vart som förr.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi