Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Perfektion som gärna alla vill nå


FYLL PÅ!

Nådde himlen

Satte sig över molnet 

Molnet simmade över rymden

Simmade man med

 

Nådde längst upp mot sjunde himlen

Plockade en gyllene stjärna

Den var önskade stjärnan

 

Stjärnan i handen nu

Än  nådde man inte ens ambition

 

Människans ambition är mycket högre än sista stjärnan i himlen

Och mycket mer än sista biten av rymden

 

Inget kan fylla på människans törst

Perfektion som gärna alla vill nå

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2019-01-13 10:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utan perfektion som är omöjligt att nå
går det alldeles utmärkt ändå!
2019-01-14

  Öknens Ros VIP
Dit ingen människa når.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP