Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VetDuHurDetÄr?

Vet du hur det är,
att vara väldigt nära
på att stå ensam kvar.
(Med fullt med folk
runt omkring sig)
Vet du hur det är,
att vilja gå men inte veta var.
Vet du hur det är,
att ha helt andra känslor
än dem man hade för två dagar sen.

Det är förvirrande,
Min vän.
(Så in i helvete förvirrande)

Vet du hur det är.
(Främling säg mig hur det är)
Att leva med ett hjärta men inte vara
säker på att det alltid sitter där.

Vet du hur det är,
när man utåt låtsas vara stark
men inom sig känner sig svag.
(Kan du svara på detta lika bra som jag)

Ibland känns det i bröstet,
andas jag så ekar det.
Skriker jag så kommer inget,
inte ens luft.
(Det kallas tomhet)

Ps. Främling,
jag hoppas inte att du vet.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 23:52



Bookmark and Share


  Stay Golden
Heartfelt, sad to say sometimes the strong must walk that road too.
2019-01-21

  Lottie Ålhed VIP
Nu vet jag när du lyckats formulera det!
(det finns en igenkänningsfaktor också som jag tror många kan känna igen sig i som "låtsas vara stark men känna sig svag" Applåd!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi