Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävmaskinen


Kanske en dålig idé.

Men jag tänkte att jag skulle stjäla
grävmaskinen som står här utanför.


Och med skoporna.


Köra runt.


Och gräva i människornas dunkla sinnen.


Och se vilka falskheter.


Som kravlar ut som maskar i avföring
i schaktmassorna.


Dem kan jag sedan använda.


Som bete.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-01-13 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP