Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl till det som varit



Jag har lämnat dessa gråa väggar av betong.

Vinkat adjö en sista gång.

Resan
Den var lång

Förvandlingen
Så strong

Jag har skiftat färg
som om jag
Flyttat berg

Dumpat mina kläder
På en annan ort.

Raderat alla mina kort

Ångrat allt jag gjort

Vinden spridde askan min från förr
Beredde väg
Men stängde ingen dörr

Fågelfri och utan last
Tog jag mitt pick och pack
Och lämnade i hast

Kvar fanns inga spår
Av hur jag mår








Bunden vers (Rim) av Boneyfrank VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2019-01-13 01:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad bra!
2019-01-24

  BenGust VIP
En vid känsla och tillstånd
i koncentrat. Det här gjorde
du bra.
2019-01-18

  Imzon
Pånyttfödd å fint skildrat!
2019-01-13

    snöö
Vilken fint skriven dikt. Gillar även rimmen som ger ett lättsamt flyt.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP