Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsexemplar

Jag är på gränsen mellan frisk och sjuk i sinnet
Jag har börjat tappa minnet
Jag pendlar mellan upprymdhet och nedstämdet
Mellan anorektiker och farligt fet

Mina steg är bakåtgång och framåtgång
så riktning spelar ingen roll
Jag hamnar alltid där jag nyss var
Jag är ett måndagexemplar




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-13 01:50



Bookmark and Share


  MissFluff
Fantastisk. Lättsamt på rim om det tunga. Fin kontrast
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad