Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flört (eller flirt) förklarades på 1980-talet av en frejdad språkman så här, "kärleksnärmandets värjsalut och förpostfäktning". Jag älskar MÖPens definition ;-) Bilden kommer från Maria Larssons eviga ögonblick.


så plötsligt kommer det - det rätta ögonblicket

 

 

så plötsligt kommer det

det rätta ögonblicket

 

det är inte väntat

kanske inte heller önskat

 

det bara infinner sig

och säger

hej, här är jag

 

hur hälsar vi då

detta ögonblick

 

tittar vi misstänksamt

lyfter vi på hatten

 

klär vi oss i strålningssäkra overaller

slår vi nåt hårt i skallen på ögonblicket

 

eller öppnar vi famnen

och ger en kram

 

jag tror inte ögonblicket

blir en stalker

jag försöker nog

flörta lite

 




Fri vers av Concordia
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-13 03:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En flirt gör bara gott..
2019-01-14

  in effigie VIP
o ja...precis så.
2019-01-13

    ej medlem längre
Verkligen en bra text som vädjar till livet och att det ska levas "här och nu".
Älskar ditt avslut "jag försöker nog flörta lite"...
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia