Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droger och luft tar aldrig slut

hinner gå igenom all musik innan jag är frälst
hinner testa alla droger innan jag är frälst
väntar på någon som ska rädda mig från allt det här
men vet att jag duckar min räddares famn för bra

hinner gå i genom hela staden innan jag dör
hinner knulla hela denna staden innan jag dör
förför alla tjejers killar på avtändningsdroger
sätter ett sträck på listan för varje förhållande jag förstör

hinner lära mig allt innan jag lär mig att ångra
hinner svalna och frysa innan jag lär mig att ångra
alla sparkar vi utdelat för våra skadade vänner
om det blev en för mycket är inget jag grämer

hinner förlora alla jag älskar innan jag blir ren
hinner förlåta dödens girighet innan jag blir ren
försonas med överdoser och rakblad tillslut
låter detta hjul snurra precis så som det alltid gjort










Fri vers av kattdrottningen
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 08:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra skrivet
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen