Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har seglat långt bort till drömmarnas land

Nattens sömn lät mig sova på skönaste moln
har seglat långt bort till drömmarnas land
gryningen kom och vandrade förbi mig
jag var ännu kvar på den andra platsen
men så väcktes jag plötsligt av något mjukt
min älskling strök min kind, min älskade Simon
han ville att jag skulle segla tillbaka hem...
nu var jag i hamn log och smekte hans päls
han var glad att jag äntligen slog upp ögonen
han väntade på sin mamma som skulle
ge honom frukost och min mage längtade
efter sitt starka morgonkaffe som alltid
öppnade persiennerna och såg ett vitt täcke
snöflingor hade dansat ner från himmelen
mina läppar log åt det vackra ljusa landskapet
nu väntade den viktiga måltiden på oss
Simon och jag gick ner till köket
under tiden inom mig ljöd sången
Oh what a beautiful morning






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP