Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haveri

Jag ville jag trodde
Jag visste jag var
Trädet och skutan
Bryggan som bar

Klippavsats i gryningsnäste
Råbandsknop av dubbelt slag
Månskensljus och silverfäste
Säkrad mark vid vattendrag

Föll en bila genom stammen
Kapade mitt Yggdrasil
Bakom rodret endast skammen
Av ett ansiktes profil

Drev min rev i stormens öga
Mot en fristad ovanför
Sjunkandes till toner höga
Nebukadnessar fångars kör




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-13 12:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lysande rim.
2019-01-13

    ej medlem längre
Så underbart att läsa!
Riktigt bra och välarbetade text!
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP