Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arroganta nedsättande kommentarer från PK ister

Nu gick mitt blodtryck upp igen då jag
började läsa om verklighetens land Sverige
problemen bara vällde ut framför mina ögon
mord överfall attacker på oskyldiga människor
arroganta nedsättande kommentarer från PK ister
de som ser sig själva så goda och så perfekta
som älskar att peka finger åt sanningens folk
de som står upp för friheten som vågar demonstrera
högt och ljudligt mot etablissemangets stora lögn
är så trött på dessa människor som hela tiden
ska ha sista ordet och lägga sin näsa i blöt
medias gullgossar kvinnor gör allt för att
smutskasta mobba slänga flosker på folk
som inte går deras ärende, följer deras agenda
landet brinner våldas på alla möjliga sätt
ondskan löper helt enkelt amok, precis överallt
det är krig i vårt samhälle, men pk dårarna
gör allt för att vinkla vrida tvista vända på steken
gör allt för att glorifiera polera den våldsamma ytan
men som jag alltid skriver och säger till folk
bara fortsätt höj din röst för sanningen
säg som det är stå rak som en fura och
vik inte för motståndet som råder från PK ister
det är precis det som de vill att vi ska göra
nej, det är bara att fortsätta röra om och störa






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP