Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare än någonsin


Mitt huvud lyftes från syd till väst
Höll du något i händerna?
Jag kunde inte se dem
Hade du hela livet på dig?
Gång så lugn och trygg
Rött och gult
kombineras

Mitt huvud lyftes från yta till insida
din mun gick från syd till väst
ögonbrynen lätt till norr
slog ned mitt huvud
kikade igen
dina ögon, du, människan, personen,
vackrare än någonsin

Jag köpte något grönt
Du hade något i händerna
Visst hade du?





Övriga genrer av S~A •••
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-13 13:05



Bookmark and Share


  Ett rött troll
Blev verkligen tagen av din dikt. Riktigt bra.
2019-01-16

  TT
Fångas i texten. Finns något i orden som fängslar. Bra!!!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••