Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ MENINGAR

Nu skall jag i solen gå
ut en stund bland andra
stora människor och små
som tar tid att vandra
runt en stund i Guds natur
och i stadens gränder
för att märka om och hur
något märkligt händer.

Något märkligt är det re´n
att på promenaden
uti solens milda sken
även ner i staden
känna evighetens gång
och Guds nåd förnimma
i trafik och fågelsång
i en enda timma!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP