Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEMOKRATISK SAMVERKAN

Sverigedemokraterna gynnar de
rasistiska partierna genom att
låta sig utpekas som
ett rasistiskt parti,
liksom man förväxlar salt med
socker

Detta medför att de egentligt rasistiska
partierna försvinner från radarn och
kan agera fritt under en demokratisk
täckmantel.

Den dolda diktaturen och rasismen
är den farligaste.

Döm inte ett parti efter det de säger,
utan efter vad de uträttar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2019-01-13 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP