Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IngetKanStoppaOssNu

Det finns bara en väg,
bara några steg som
måste tas .
(Vi måste bara våga ta dem,
jag och du)

Vi får gå vägen tillsammans,
ta dem där stegen.
(Inget kan stoppa oss nu)

Minnena jagar oss.
(Vi tror att dem alltid kommer att göra det)
Vi tänker på åren som glömts bort.
(Men vi kan inte längre älta,
det är dags att ta sig loss)
Du vet, eftersom att
livet är för kort.

Men det finns bara en väg att springa,
bara en väg att ta.
Vi kan springa den tillsammans .
( Om du känner att ditt hjärta inte orkar mer,
så ska jag bära det till slutet )

Så många gånger våra hjärtan känt så starkt för någon.
(Så att vi velat slita ut det)
Så många gånger vi fallit.
(Så många gånger vi tagit oss upp)
Så mångar gånger vi fortsatt gå.
(Hittat vägen med hjälp av våra egna steg)

Inget kan stoppa oss.
Bara hösten.
(Hösten Är Påväg)
Men vi ska bara fortsätta springa,
springa mot det som väntar.
Det är inte läge att vara feg.
(Då var då,
nu är inte samma sak)

Ps. Dags att ta oss fram,
inte falla bak.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi