Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjugondag Knut

Pyntet plockas sakta ner
Ersätts av tulpaner i ett fång
Väcker alltid tankar på
vad som kan ha hänt till nästa gång

Har man ingen aning om
och en fantastisk tur är ju det
Så som livet är just nu
är faktiskt det enda som vi vet




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-13 14:45



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Bra! Just det. Nuet är det enda vi har!

2019-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med tulpaner, ögonfröjd
njuta av det som är och känna sig nöjd!
2019-01-14

  DavidM VIP
Finstämd text i brytningstiden mellan säsongerna. Inbjuder till reflektioner.
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag slipper allt det där. Gud vare lov!
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten