Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari är skörhetens tid

Januari är skörhetens tid.

Nu är det slut med
pappstjärnor och krafs.

Nu får vi fri sikt
ut i den tysta rymden.

Det ligger äggskal och damm under bordet,
som spruckna nyårslöften.

Nu sjunger verkligheten
i vinden,
och vi får värma oss
vid våra drömmar.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-13 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker mycket om detta med att verkligheten sjunger i vinden.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg