Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt

Det är inte lätt.
Att bara se på.

När jag tålmodigt står stilla.
Men resten av världen rör sig runt.

Det är inte lätt.
Att höra mig själv.

Lyssna till hjärtats "Ingen vill dig illa"
När hjärnan viskar "Det här är inte sunt"...

Det är inte lätt.
Ett vara under förtrollning.




Fri vers av Ohappa
Läst 488 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-13 16:24



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
En text med mening och förtrollning av sinnet som sitter ovan där. Den gav mig en del att tänka på.
2020-07-06

  Quasimodo
Det är inte lätt att bara se på och vara tålmodig när allt rör sig i en förtrollning!
2019-02-09

    ej medlem längre
Nej, det är sannerligen inte lätt. :-) Det verkar desto lättare för dig att skriva förtrollande om det hela. :-)
2019-01-16

  Ezmeralda VIP
Blev omtumlad av texten.
Den är vacker och ger mig bilder.
Den sitter fast hos mig, bokmärker.
2019-01-16

  Domenico VIP
Vacker text...och stor...
Livet snurrar och tillvarons olika inställningar kolliderar tyst...
Livets kvintessens!
2019-01-13

  Poeten Salvador VIP
Ger bilder och känslor
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa