Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att gå bakåt e knas att stå still e värre


Power Deep Inside

att gå bakåt e knas att stå still e värre
framgång är lösningen nu kan det bara bli bättre
irriterar mej ej för den är god den lagade rätten
bjuder ut Eva på date för att få smaka på äpplet

lagad mår bättre inte lika trasig längre
minns vakande nätter lite som Peter Klein
i min skadade känsel med smärta deep inside
vattnet färgades rött och jag sket i allt

en ändlös fight mannen jag kunde ha dött
i min eldande kramp men nej! jag ställde mej upp
då släktes min törst efter dom dåliga drogerna
tog tag i att betala igen dom lånade stålarna

back on track som när låtarna e klara
bäst i test ja bomberna kommer falla
le när vi trollar och feta evenemang glöder
se när vi blowar! Tellus Underground tar över!


ref:
with all my senses and all my feelings
and my power deep inside~~



vers2:
på toppen av berget finns en bild som jag ska fota/
o passar inte skorna går jag barfota/
även om dom skulle vara ascoola/
med fräna färger som gör kvinnorna kramgoa/

så ska jag fånga bilden och gå genom eld/
för jag har ett löfte som jag lovat mej själv/
förändra genom skaparlust tills glädje tårarna fälls/
färga betong svart och rött direkt låtarna släpps/

som låter så fett! räddad från att behöva räddas/
tar tjuren i hornen då bedövas känslan/
av maktlöshet ska du strax få se/
att min rapp är fet med mycket tapperhet/

så fuck ert spel! T-U fuckar upp gamet/
varje rad är fucking het så nu dunstar regnet/
blir ett vackert sken av dessa stigande stjärnor/
tack till er som diggar oss och alla våra nära/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl