Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunk-Dunk ~ Dunk-Dunk

 

 

 

 

befriande dunk

som

en presynkoptisk period

om hösten

 

ligger jag lågt nu

 

med mina

psykedeliska gravitationsvågor

 

ett sanskritmantra

surya gayatri

med

massor delayat hallreverb

tröstäter

 

i varje föremåls djupaste kärna finns ett tomrum jag

 

hon hette maya

förrän hon blir osynlig

sitter hon på den tomma köksstolen

framför mitt provisoriskt hoptejpade fönster

med ryggen vänd mot mig

hon har inget sagt

sedan våren

 

men King qong

bara trummar otåligt med klorna

tvätta tänderna nu

omedelbart

säger

jag

borsta dem ordentligt också

under tandemaljen

tyst nu tyst

tyst

-

tyst med dig tyst

tyst

 

tyst

 

tystnad om jag

får be

nu

 

tyst

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-13 17:40

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dunket av hjärtslag, ditt fantasifulla bildspråk och så tystnaden som bor däri. Vilken inre resa du tar med läsaren på! Bra så.
2019-01-18

  Anya VIP
Suveränt inre spel tänker jag. Du fångar sannerligen hur det kan vara. Bra!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP