Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cement på svenska!


Möjligheternas möjligheter, eller möjligheternas kritik!

Konstruktiv kritik...
(For Short; Concrete!)

Cement på svenska!

Tänk om man skulle lyckas med konststycket att skriva ; Cement på svenska, en pjäs, eller för tv, eller för datorns medium.


-Du är för kort!
-Nej men vänta!
-For short!
-Aha, du menar en term att använda...
Ett långt ord, som blir förkortat.(Stilistiskt nu-skrivet; I rock)!




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim