Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konststyckat!

Jag har jobbat i köttbutik i hela mitt liv.
Jag tillgodoser kunderna det bästa köttet.
Jag styckar köttet.
Jag lyckas med Konststycket,

Jag konststyckar!




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim