Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysfack-En dråplig komedi!

-Frys ögonblicket.
-Frysfack!

-Analysera det fack-analytiska tänket, att allt ska vara i fack!
-Frysfack.

Organisera en organisation inom facket.
-Frysfack.

Det måste erkännas, att detta är en dråplig komedi!




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim