Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsvinge

Längtar till orden
Inte de stora
men rogivande
i enkelhetens tecken
för att ge till
mig själv
De stumma dagarna
då jag målar orden
med en fjärilsvinge
över tystnaden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-13 18:44



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Språket, tystnaden, komplexiteten däremellan, fint återgiven.
2019-01-14

  aol
Underbart djupt berörande skaldat, särskilt slutraderna.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP