Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad

Det är smärtsamt att se dig förändras.
Det är smärtsamt att se dig plågas.

Du är den samma men ändå så ändrad av livets svåra hinder.
Även denna gången tog du dig ur knipan med livet i behåll men ändå inte oskadd.

Det är smärtsamt att se dig förändras.
Det är smärtsamt att se dig plågas.

Du brukade vara stark, du brukade vara fri från hot.
Du är stark, men du är absolut inte fri från hot.

Det är smärtsamt att se dig förändras.
Det är smärtsamt att se dig plågas.






Fri vers (Fri form) av Frökenfanny
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny