Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tittar du ner på någon, om du inte hjälper denne upp?

 

Många är de
som tror sig veta bäst
Men få är de
som bryr sig om de som har det sämst

De bortförklarar andras problem
vägrar se eller prova deras trasiga skor
Spottar sen ut sitt nedbrytande slem
för att sen säga att de äger amour

Med statistik hit och dit
använder de allting som de vill
Och sanningens hemska hit
blir alltid att demokratins majoritet leker april april din dumma sill

Hoppas att jag en dag får fel
så att dagens allting vänds upp och ner
Önskar en demokrati utan bödel
en majoritet som lider med en utsatt minoritets besvär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är vår medmänskliga skyldighet att hjälpa om man kan! Tyvärr har de flesta inte fattat det!
2019-01-13

  objekt3
Keep it up!
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP