Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu behövs massor av änglalyktor på våra gator

Herre hjälp oss från mörkret som tjocknar
låt ditt ljus lysa över och visa oss vägen fram
nu behövs massor av änglalyktor på våra gator
mitt hjärta tyngs ner då jag ser och hör om
allt våld som tagit sig in och slagit läger
människor ropar desperat efter hjäp
oron bara ökar och de är bekymrade
över denna onda samhällsutveckling
politiker struntar i att lyssna på deras nöd
de bryr sig inte om att de får det sämre
jag ber för mitt fosterland och folk
och snälla Herre tala om för de styrande att
de måste ändra kurs och gå på annan väg
vägen till positiv förändring vägen till
blomstring för landet vägen till befrielse
vägen till välstånd lycka harmoni för folket
vägen de går på nu är inte god och kärleksfull
deras handlingar talar och jag ber dig Herre
rädda oss från ondskans hemska uppdrag
du allenast är styrkan friden hoppet
och kärleken, rädda oss från mörkret
bär oss i din famn till trygghet säkerhet
befall ondskan att ge vika och öppna
din dörr till ljus och härlighet, amen





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 21:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är nog bra med bön,
men det behövs något helt annat.
2019-01-14

  aol
Ja herre hör vår bön, bra och oerhört berörande skrivet vännen.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP