Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väsentliga fragment


Du

Du är mer än ord

Du är från en annan jord

*

Du är magi

genomsyrad av

kärlek

så surrealistisk

att jag tillåter Dig finnas

*

Jag älskar Dig




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-13 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP