Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitt skum


Caffè latte


Vättern blåser vilt ikväll

vitt skum
vitt skum

vågor vältrar
in mot strand

likt den Caffè latte
som jag
håller i min hand

vitt skum
vitt skum

flockar sig mot glasets kant

drycken blänker i
dess mitt
skummet lyser vitt

Vätterns vågor stänker vilt

- latten smakar milt










Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-13 22:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Kall eller varm...lika gott vilket som :-)
2019-01-19

  SatansSon VIP
länge sen jag drack en kall latte. mums.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP