Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du äntligen

Nu ville du ha mig, när jag
hade lärt mig älska igen
och fått mitt hjärta krossat
av någon ny.

När jag hade haft en relation
med en gift man från en
annan stad bara för att tänka
på någon utan hårda känslor.

När jag hade dansat hela nätter
utan att önska att en av
kropparna som trycktes mot
mig skulle råka vara din.

När jag hade glömt bort ditt
mobilnummer och siffrorna
som stod på brevlådan utanför
din mammas rabatter.

När alla bilar slutade se ut som
din och jag inte längre räknade
minuter sen vi sist sågs.

När jag äntligen hade funnit
ro utan dig i mitt liv och nu
brann för någon annan.

Då ville du ha mig igen.
Ha mig som aldrig förr och
bara mig.

Det var bara det att du väntat
för länge, för nu ville inte jag
ha dig.




Fri vers av Assia VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP