Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorans

Om du inte vill träffa mig

kommer jag att låtsas 

att du är likgiltig för mig

 

Redan som barn 

lärde jag mig den leken

med förödande konsekvenser

 

Stoltheten står iväg 

för de verkliga känslorna

övergivenhet

sorg och saknad

 

Med tiden blir manligheten 

ett allt mer stelnat skal

av styrka och oberoende

som döljer ett allt större kaos

en allt större längtan

efter närhet

trygghet och kärlek

 

Likgiltighet är granne med Död

Allt hat är riktat också mot dig själv 

Kärlekens pris är sårbarhet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-14 02:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta gillas, själva den inre kärnans upplevelse som du förmedlar med sinnlig närvaro ... Fantastiskt!
2019-01-14

  Kungskobran VIP
Likgiltighet är granne med död , fantastiskt formulerat.
Likgiltigheten och cynismen är nära släktingar
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP