Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© bild text ingår i "Notarius publicus"av Sten Wiking


NOTARIUS PUBLICUS II

Rättfärdige barn !
i ett förvirrande tidevarv,
med både svärdet och pennan
i sin makt.

Giv parnassens eliter något
att betänka och frukta
där pennan undertecknar
domen och svärdseggen
verkställer denna.

Med vittnen av blankpolerade
skallar,
tömda och tomma,
dödskallemonumentet
av mänsklighetens genius
fullbordas.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2019-01-14 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP