Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN


Vad mer kan en människa som person begära
Att man alltid få vara tillsammans med sin kära
Man flyger iväg på kärlekens skimrande vingar
Symbolen för sin trohet syns genom ett par ringar

Det skimmer som omger en när man är i en storts seans.
Man måste putsa ytan för att den ska behålla sin glans.
Så vårda och känn att just du är delaktig i detta spel
Just nu är allt bra och man ser inte några som helst fel

Vattna så den inte torkar ut och bli till en stor öken
För kärleken måste man hålla ren annars kommer spöken
Låt inte någon ta detta ifrån dig som du känner idag
Om ni tillsammans gör det bli ni till ett vinnande lag

Störst av allt är kärleken den ser inga hinder
Störst av allt är kärleken med rosenröda kinder
Störst av allt är kärleken den är så stor så stor
Kärleken i ditt hjärta strider som en gladiator

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-01-14 03:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hej, Bo!
Den kärlek som 1 Kor 13:13, som du citerar i första hand åsyftar är dock Guds kärlek.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj