Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är konstigt när...

Det är konstigt hur ...
Det är konstigt vad...
Det är konstigt när...

Det är konstigt, om du vill se det på det där sättet!

Och framförallt inte konstigt, att du vill att jag ska avsluta meningarna som jag skriver, eller bär med mig!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim