Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censurerad Energibar!

and the Meningar Goes like this! (Inspirerat av Run-DMC, Jason Nevins låt It`s like that- introt)
Så startar jag min rapp!
Jag hade kunnat sluta där, i starten, men det gör jag inte. Varför sluta i starten?

And the meningar Goes like this;

Meningar som jag skriver,
Meningar som jag bär med mig.
Två olika tolkningar av samma sak, men ändock...
De meningar som jag skriver bär jag med mig.
Meningar som jag bär med mig, hoppas jag att jag minns.
Men om jag nu tänker på vad jag har skrivit?
Skapar en relation till det.
Oftast skriver jag bara av mig.
Betyder skrivandet att det är min själ, eller bara ren och pur energi, och helt klart något som är inspiration.
Energibar.
Poesibar.




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 06:53



Bookmark and Share


  danne //
Run-DMC är grymt bra!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim