Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Dina ord
är så magiska
Du snärjer mig med dina
förtrollningar

Du får mig
att bara att tänka på dig
att bara åtrå dig mer och mer

Du får mig
att verkligen veta
att du är helt underbar.

Dina magiska krafter
har fått mig att se dig
se dig ännu mer.

Det enda som jag ser
är du och din
ljuva magnifika
kropp




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 06:54



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbar magi och förtrollande text.
2019-01-14

  Solstrale VIP
Snyggt skaldat!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson