Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som jag aldrig trodde skulle bli till! Framtidens teater!


Du är när, När...Klokhet/Dårskap!

Jag började ifrågasätta ditt handlingssätt.
Du skrev något som JAG inte tyckte var smart!
Sedan skrev du något som var smart.
Sedan något mittemellansmart.
Enligt mitt synsätt att se det.
Sanningen är, att skillnaden mellan dårskap och klokskap , eller genialitet, kan vara hårfin beroende på vem som uttrycker detta Vad, som sedan klassificeras som dårskap eller Genialitet.
Jag vet att du har det.

Ena gången tycker jag, att du skriver något direkt Dåraktigt.
Inte något som är självklart, för det kan jag hantera, likväl som något oväntat.
Men det måste vara oväntat som , tex. positiv eller negativ feedback på mina verk.
Inte negativt på ett alldeles eget sätt.
Dina texter upprör, likväl som annat som du skrivit, kan fascinera och imponerar!
Jag får inget grepp om dig som person bakom skärmen, och det frustrerar mig!




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 07:06



Bookmark and Share


  danne //
Om man lyckas hitta det tidlösa, som är så svårt att lokalisera utan den rätta inspirationen, så kan det vara kämpigt, lika så är det när man är djupt inne i sin känslors mörka utrymmen ..

Allt är tänkbart och möjligt !
Sen hur det förmedlas, blir det ofta till en annan utmaning..

En spännande text Mim!
tack för du delar med dig!
kram
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim