Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


¤¤¤


Visselblåsaren

ring klocka ring
för tårarna i timmarna
ringarna på fingrarna
demonerna i djupet
detaljerna på ytan
ringarna på vattnet
den illusionen vi vill tro på
illustrationen vi kan röra
instruktionerna från skolan
strömmarna man följer
tystnaden som talar
tankarna om tankarna
de oskyldiga kyssarna
och kistorna i kyrkorna
flödet som är ödet
ljusets makt över mörkret
dygden i ingenting
ring klocka ring




Fri vers av Loyche
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loyche
Loyche