Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sälja ut sin själ

Att sälja ut sin själ
vad finns då kvar
ett minne blott
om det vi var

Men utan roder
styr vi ut i politikens hav
ett litet skepp
som går i kvav

På spillrorna av grusat hopp
vi följer med i tidens lopp





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 10:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det första stycket är en fantastisk inledning på en bra och tankeväckande text!
2019-01-18

  Larz Gustafsson VIP
bob hunds Tomas Öberg reade ut sin.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP