Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röda Trollet trummar visare.


Att göra på sitt eget vis

Jag spelar gärna på många sätt

För mig så är det ganska lätt

 

Lite runt, lite tunt och ibland bara strunt

Oftast glatt men ibland även med hatt

 

Jag var trummslagar pojke i det stora kriget

Men nu... nu... nu trummar jag för min get

 

Huvudsaken jag får trumma

sen kan alla ni som är dumma

säga saker som ej hör hemma

det får mig bara att hårdare klämma

 

På mina heliga vita pinnar

då känner jag mig som en vinnar - e




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-14 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll