Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gryning i himmelsblått


grannens svarta Volvo är täckt av frostade stjärnor
asfalten har fått puder över sin hud
och morgontidiga solkatter släcker sin törst
på motorhuvens bröst

himlen lyser milt blå
inte ett moln så långt ögat når




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-14 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP