Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunikation ack så viktigt, ack så svårt


Missförstånd

Om hjärnan tänker en sak
Munnen säger något annat
Så blir livet lätt ett missförstånd




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-14 10:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Kommunikation är viktigt i det mesta
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX