Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal




I samtal
med mitt innersta väsen
Ingen höjer rösten
Blickar säger allt

Viskar till mig själv
om kristaller av ljus
som lämnats utan reflektion

Minnen av allvar
av lek över styr
Osläckbar törst
och våta drömmar

Tinar en kropp
som aldrig frusit
Visar den som aldrig synts till
Ingen skall finna en endaste sanning
Gömd i mig själv
så alla kan se





Fri vers av LillaMamman
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-14 11:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt...
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman