Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårens reflektion

Är det världen
eller jag
som är galen




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-14 11:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Apornas planet
och som du vet
är apan inom oss
inte särskilt bet

2019-01-18

    ej medlem längre
Helt klart världen
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Tror att den som ställer en sådan fråga är klok person.
2019-01-14

  Staffan Nilsson
Fin reflektion.
En dåre som jag säger Varken eller

2019-01-14

  Anya VIP
Jaa du en ytterst adekvat fråga. Önskar jag kunde svara på den. Men får jag försöka mig på ett svar så svarar jag världen.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP