Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH ALLT BARA FORTSÄTTER ...

 

I rättssalen

ska rättvisan 

vinna segrar

 

ofta vinner

tyvärr brottslingen

inte offren

 

att trakassera

en barnfamilj 

i tolv år

 

rasera deras trygghet

 

renderar lite böter

lite skadestånd

och skyddstillsyn

 

och allt bara fortsätter ....




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-01-14 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten är bra skriven
Känner hopplöshet på slutet
Samtidigt
I verkligheten
Ett korn av sanning
2019-01-21

  Anya VIP
Detta kändes. Jaa ibland är inte brott och straff förenliga.
2019-01-15

  M.Eta
Man blir arg. Bevis på bevis verkar inte alltid hjälpa.
2019-01-15

  Rise Little One
Bister sanning som gör ont att läsa om!
2019-01-15

  DavidM VIP
Viktig samhällsskildrande text om brott och konsekvenser.
2019-01-15

  Fem hjärtan VIP
Din text berör och tyvärr är det nog ofta så rättvisan tillslut blir orättvist..
2019-01-15

  Feliaxel VIP
Orättvisan i världen är stor
2019-01-14

    ej medlem längre
Bra beskrivning av dagens ohållbara situation, men det går att förändra, om vi vill och bestämmer oss för det.
2019-01-14

  Valter Örn VIP
Brott ska inte belönas och uppmuntras>;det skapar bara osäkerhet och orättvisa i samhällsmaskineriet.
2019-01-14

  ULJO
Tyvärr en bister sanning
2019-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tyvärr är det så! Bra förmedlat!
2019-01-14

  SatansSon VIP
Jag har erfarenhet av orättvisor från lagen
2019-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre blir det vanligare och vanligare att det blir precis som du beskriver!
2019-01-14

  Öknens Ros VIP
Tyvärr är rättvisan orättvis många gånger.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP