Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diktaturen… kvinna

 

Män!
Kvinnor!

Trivs bra i sin roll som diktaturer
Trivs mest i sitt liv som diktatur

Sverige först i världen med sin kaotiska politiska kvinnor
Tyskland kommer näst med nazistisk bakgrund

Den politiska kaoset i Sverige skapades av en kvinna
Kvinnor som lever sitt liv som män

Ostabila och lider av tyrannis övermakt
Vill visa sin makt över män!

Kalabalik och kaos är en kvinnas politiskt ledning
Som hemmafruar sluter de politiska kvinnornas liv

Därför ser islam på en kvinna
Som ej värdig vara än hemmafru , slagen och förnedrat

Jag har krigat för alltid på kvinnas rättigheter
Men aldrig stått bakom en kvinna i hennes politiskt kaos

Och vill utvisa dem till IS fyrtiotals länderna
För att få sin livs läxa…. Hemmafru

All diktatur i världen kommer från IS gud




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-01-14 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP