Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrocken



Skrev en dikt om kärlek
på ett cigarettpapper
Sålde den till en prostituerad
Paris broar vitdraperade
Satt framför tigern
i timmar
A och B och C i sängen
Doften
Ett handfat
Socialromantik åt arbetaren




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP